De organisatie

Wie organiseren eigenlijk de Najaars Trucktour? Via deze pagina willen wij ons graag voorstellen aan jullie. Wie zijn wij in het dagelijks leven en wat doen wij binnen de organisatie. 

Jan Schinkel

In het dagelijks leven is Jan een gepensioneerd boekhouder, hij was boekhouder bij GS van de IJssel. Hij vult nu zijn dagen met leuke dingen, zoals vissen en hij vind het fijn om zijn kleinkinderen te zien. Binnen de organisatie verzorgt hij de vergunningen bij gemeenten en politie. Tevens is hij de penningmeester. 

John van den IJssel

In het dagelijks leven is John chauffeur bij GS van den IJssel, het Berkelse transportbedrijf waar John geboren en getogen is. Hij zit het langste bij de stichting, al sinds de 2de editie is hij actief in de organisatie. Op dit moment is hij de voorzitter van de organisatie. Maar daarnaast is hij verantwoordelijk voor de sponsoren en samen met Sebastiaan houdt hij zich ook bezig met de chauffeurs die meerijden met de trucktour. 

Aat Blok

In het dagelijkse leven werkt Aat bij Mainplus. Vanaf het ontstaan van de organisatie is Aat altijd nauw betrokken geweest en weet als geen ander het reilen en zeilen. In zijn vrije tijd zit hij graag op de motor of op de fiets.

Sebastiaan de Jongste

In het dagelijkse leven werkt Sebastiaan als engineer bij Tekno. Sinds 2013 is hij lid van de organisatie, echter hielp Sebastiaan hiervoor al jaren mee achter de schermen. Binnen de organisatie zorgt hij voor de tussenstop en samen met John ook voor de deelnemende chauffeurs. Sebastiaan verzamelt miniatuurauto's van DAF.

Monica de Haan

Monica woont in Bleiswijk en moeder van 3 kinderen. In het dagelijkse leven werkt Monica in een wijn-speciaalzaak. Daarvoor is Monica werkzaam geweest in de gehandicaptenzorg. Sinds 2013 lid van de organisatie. Binnen de organisatie zorgt Monica voor de aanmeldingen van de bijrijders en alle werkzaamheden die er op haar pad komen. 

Erica Haaitsma

Erica woont in Bleiswijk en sinds 2014 lid van de organisatie. Zij is getrouwd en moeder van 2 kinderen. In het dagelijks leven werkt ze bij Bakker Jongerius in Bleiswijk en zorgt zij voor haar gezin. Binnen de organisatie van de Najaars trucktour zorgt ze samen met Monica voor de aanmeldingen van de bijrijders, ze regelt Facebook en de website en stelt de notulen op van de vergaderingen.